خطرات پیش روی استارتاپ
خطرات پیش روی استارتاپ می تواند آنرا به مرز نابودی بکشاند! با انجام این ۶ مورد شما می توانید نابودی استارتاپ خود را تضمین کنید. گاهی اوقات، بهترین راه برای اینکه بدانیم نحوه ی انجام یک کار چیست، این است که یاد بگیریم “چگونه آن کار را انجام ندهیم!” می دانید منظورم چیست؟ می خواهم “معکوس فکر کنیم.
” Ben Stein با درک این موضوع و تأثیر قابل ملاحظه ی آن، کتاب “چگونه زندگی خود را نابود کنید” را با زبان طنز و طعنه آمیز خاص خودش منتشر کرده است. از نظر من، درس هایی برای زندگی در آن کتاب نهفته بود که اگر درک شوند بسیار ارزشمند خواهند بود.
با کمال تشکر از Ben، من هم امیدوارم کسانی که کسب و کار خود را به تازگی شروع کرده اند نصایح ما را به کار گیرند. در ادامه ۶ مورد از خطرات پیش روی استارتاپ را بررسی می کنیم که استارتاپ شما را به نابودی می کشاند. ما می خواهیم که شما دقیقاً خلاف این موارد را انجام دهید درس های ارزشمندی را خواهید یافت که با پیاده سازی آنها، کسب و کارتان به طرز کارآمدی رونق خواهد گرفت.
خیلی زود، پول قرض بگیرید
به عنوان کسی که به تازگی کسب و کار خود را شروع کرده، یکی از چیزهایی که قطعاً نیاز دارید پول است. مطمئناً اگر بانک به شما پول قرض بدهد، قبول می کنید. اگر بانک تمایل داشت که به شما وام دهد شما خیلی زود باید قانع شوید! و با سودی که تعلق می گیرد در مدت زمان مشخص به بانک برگردانید.
تا جایی که قادر هستید پول قرض بگیرید و مطمئن باشید که این از اولین قدم هایی است که در زندگی کاری باید انجام دهید.
تا جایی که می توانید، افراد بیشتری را به سرعت استخدام کنید
نکته ای که در اینجا حائز اهمیت است نرخ بسیار بالای مخارج کلی ست. که نشان می دهد شما باید به فروش هرچه بیشتر ادامه دهید. همینطور، وقتی که هیچ چیز طبق مدل کسب و کار شما پیش نمی رود شما باید افراد بیشتری را استخدام کنید و با پرداخت حقوق های نامعین ترتیب کار را بدهید. از خطرات پیش روی استارتاپ ها همین استخدام های بی رویه است که ایجاد هزینه می کند!
برای مطالعه در خصوص ۴ راه خلاقانه استارتاپ ها برای کاهش هزینه ها اینجا کلیک کنید!
فقط در نوشتن برنامه کسب و کار خود تمرکز کنید
حالا، از مهم ترین کارهایی که شما در چند سال اولیه ی کسب و کارتان دوست دارید انجام دهید، این است که فقط روی برنامه کسب و کارتان تمرکز کنید! مشتری و درآمد می توانند منتظر بنشینند تا نوبت شان شود! خود واژه ی Business هم به برنامه ریزی اشاره دارد، نه اجرا! مهم ترین کاری که در استارتاپ می توان انجام داد برنامه ریزی سنگین است!
در کنار این ها، مطمئن باشید که یک وب سایت کاملاً کاربرپسند و یک اتاق کاری زیبا با فضای عالی تدارک دیده اید.
خیلی زود، تیم مدیریت تان را تشکیل دهید
مطمئن شوید که رئیس ارشد مبادرات؛ رئیس ارشد تکنولوژی و … را در شرکت خود دارید. داشتن تیم مدیریت، به هنگام شروع یک کسب و کار و ساختن آن بسیار اهمیت دارد. یک تیم کامل مدیریت، ساختار کاملی را هم در سازمان ایجاد می کند و از همه مهمتر، بر صفحات ویژه ی “مدیریت اجرایی” در وب سایت تان مؤثرتر خواهد بود. بدلیل حضور این اعضای گران قیمت در مجموعه تان، می توانید از موفقیت کسب و کارتان نیز اطمینان حاصل کنید.
مدیران بدون عمل خطرات پیش روی استارتاپ شما را بیش از پیش خواهند کرد!
روی دیدگاه ها تمرکز کنید
منابع زیادی را بر روی سیستم حسابداری، تکنولوژی منابع انسانی و لوازم اداری شرکت هزینه کنید. همینطور داشتن میزهای پینگ پونگ و انواع دیگر بازی ها از اهمیت زیادی در سازمان برخوردارند. تصاویر هم ارزشمند هستند. به شرکت هایی نظیر گوگل و اپل نگاه کنید و خودتان را با آنها مقایسه نمائید. آنها را معیارهای اصلی سازمان خود قرار دهید. برای اینکه پول بدست بیاورید لازم است که پول نیز خرج کنید. پس تا جایی که می توانید برای کسب و کارتان، هزینه کنید. مشتری و درآمد می توانند منتظر بنشینند تا نوبت شان شود.
زمان زیادی را صرف سرمایه گذاری و سهام خصوصی کنید
سهام و اعتبار مالی شما نشان دهنده ی ریسک پذیری خوب شماست و مطمئن باشید که همیشه حداقل همین نسبت به شما برگشت داده خواهد شد!
هرگز درباره ی کیفیت محصول و خدمات خود نگران نباشید. آنها مواظب خودشان خواهند بود. زیرا بازار به اندازه کافی کارآمد بوده و مشتریان نیز تمایل بیشتری برای انتخاب های هوشمندانه دارند. زمانی که شما در حال توسعه ی شرکت خود هستید هیچ نیازی نیست که درباره ی کیفیت محصول و خدمات خود ابراز نگرانی کنید. مشتریان باید قدردان شما باشند که شما بخاطر آنها به فکر بهبود کیفیت محصول و خدمات تان هستید. زمان شما ارزش بیشتری دارد! شما باید زمان خود را صرف برنامه ریزی، تفکر و برگزاری جلسات با کارکنان خود کنید.
خطرات پیش روی استارتاپ را به زبان طنز باهم بررسی کردیم! امیدوارم با درک هر مورد، استارتاپ خود را از این موارد مصون بدارید!
نویسنده: Brian Hamilton