شغل ثابت و کسب و کار مستقل
شاید داشتن شغل ثابت و کسب و کار مستقل موضوعیست که اکثر افراد به آن فکر می کنند و رویای آن را در سر می پرورانند. دوستان پیشنهاد ششم ما برای تامین سرمایه استارتاپ شما، حفظ شغل روزانه تان بود.
برای مطالعه در خصوص سرمایه گذاری استارتاپ اینجا کلیک کنید!
چگونه میتوانید علاوه بر کسب و کار استارتاپی خود، شغل روزانه تان را حفظ کنید؟
اگر کسب وکار استارتاپی شما انعطاف پذیر است، شغل روزانه خود را رها نکنید!
قبل از اینکه شغل روزانه خود را ترک کنید، حتما از عاقلانه بودن ایده کسب و کارتان اطمینان حاصل کنید. این باعث می شود که بعدها از کسب و کار استارتاپی خود لذت ببرید و البته یک درگاه امن و بادوام مالی برایتان خواهد داشت. چون درآمد ثابت، امنیت ایجاد می کند.
از طرفی گفته می شود که داشتن فشارهای جانبی آسان نیست. بله درست است.
اما اگر بتوانید استرس روزانه کاری خود و استرس کسب و کارتان را باهم مدیریت کنید، بدون شک یکی از کارآفرینان موفق خواهید بود.
حال اگر میخواهید کسب و کار خود را راه اندازی کنید و از طرفی مایلید شغل فعلی خود را حفظ کنیدشغل ثابت و کسب و کار مستقل به نکات زیر توجه کنید:
۱-نه گفتن را یاد بگیرید
کارهای کلیدی و مهم خود را از لیست امور انجام دهید. شما ساعت های زیادی در طول روز در اختیار دارید، اما اگر کارهای غیر مهم را انجام دهید، زمان شما زیاد تر نمی شود و شانس خود را برای انجام کارهای مهم از دست خواهید داد.
به هر حال شما آنقدری زمان ندارید که بخواهید همه را خوشحال و راضی از خود نگه دارید! پس لطفا نه گفتن را یاد بگیرید. وقت آن است که محدودیت های زمانی خود و ضروریات را بشناسید.
عبارتی را که برایتان می گوییم برای تمرین نه گفتن تکرار کنید:
-متاسفم دوست عزیز! درحال حاضر وقت ندارم.
-ای کاش می توانستم کمکی کنم!
-و…
تاسف خود را صادقانه اظهار کنید و سریعا محل را ترک کنید!
۲-قانون ۲۰-۸۰ همیشه و همه جا
به احتمال زیاد، بارها و بارها اصل ۲۰-۸۰ پارتو را شنیده اید:
۸۰درصد از نتایج شما در گروه ۲۰ درصد از فعالیت های شماست!
به یاد داشته باشید که باهوش ترین افراد انرژی خود را بر روی کارهایی صرف می کنند که بیشترین بازگشت سرمایه را برایشان داشته باشد!
این اصل نه تنها در سرمایه گذاری، بلکه در در تمام طول زندگی شما کاربرد دارد.به جای آنکه بر روی همه چیز تمرکز کنید، بر روی ۲۰ درصد مهم کارهایتان تمرکز کنید تا نتیجه بهتری دریافت کنید.
۳-برنامه ریزی در زمان های شخصی
یک دفترچه برنامه ریزی برای کارهای شخصی خود تهیه کنید و قاتلان زمان خود را بشناسید. مواردی که موجب اتفلاف زمان و از بین رفتن تمرکزتان می شود را یاداشت کنید. با برنامه ریزی مناسب از اتلاف زمان و انرژی خود جلوگیری کنید. اولویت ها مشخص کنید. برای هریک از اولویت ها شیوه انجام در نظر بگیرید.